Web Analytics Made Easy - Statcounter

شایعه انتقال آب ایران به کویت در حالی این روزها در فضای مجازی منتشر شده است که این موضوع در سال‌های 82 و 95 هم مطرح شده بود.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بعضی شایعات این ویژگی را دارند که پس از هربار تکذیب، دوباره در موقعیت‌های حساس دیگر مطرح شوند و آن قدر جولان بدهد که خیلی‌ها آن را باور کنند؛ شایعه «انتقال آب به خارج از کشور» از این دست شایعه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایعه ای که هم در سال 82 مطرح شد، هم در سال 95 و هم این روزها.

آمدنیوز به عنوان آتش بیارترین رسانه این روزهای ضدانقلاب، طی روزهای اخیر و همزمان با شور شدن آب برخی شهرهای خوزستان این شایعه قدیمی را بارها به انحای مختلف منتشر کرد.

برخی دیگر از کانال‌ها و صفحات مجازی با انتشار تصویر زیر این شایعه که « خوزستان و کارون آب ندارند، آن‌وقت آب ایران به کویت صادر می‌شود!» را مطرح می‌کنند.

جالب است که این شایعه اردیبهشت ماه سال 1395 هم در شبکه های اجتماعی تحت عنوان «انتقال آب دز به خارج از استان» مطرح شده بود. شایعه‌ای که ریاست اداره حفاظت محیط زیست دزفول آن را تکذیب کرد.

همچنین «مهدی سراج‌الدین میرقائد» رئیس اداره حفاظت محیط زیست اندیمشک نیز همان زمان به همشهری توضیح داد: تونل غدیر قرار است آب را به شهرستان‌های اهواز، آبادان، خرمشهر و روستاهای واقع در این مسیر منتقل کند که فقط مصرف آشامیدن دارد.

اما اصل ماجرا چیست؟

هدایت فهمی، معاون مدیـرکل دفتر بـرنـامه‌ریزی کلان آب و آبـفای وزارت نیـرو با تکذیب «انتقال 10 هزار لیتر آب در ثانیه به کویت به مدت 30 سال» گفت: تا جایی که بنده اطلاع دارم هیچ وقت تفاهم‌نامه انتقال آب به کشور کویت در زمان دولت اصلاحات و وزارت آقای بی‌طرف اجرایی نشد.

اما یکی از بهترین اشخاصی که می‌تواند در این باره توضیح دهد، معاون وزیر وقت در امور آب است که از قضا امروز، وزیر نیروی دولت دوازدهم است.

رضا اردکانیان بابیان این که انتقال و فروش آب به دیگر کشورها صحت ندارد، توضیح داد: قرارداد فروش آب به کویت که قبلا در دهه هشتاد مطرح شده بود با مخالفت بنده در آن زمان و الان مواجه شده است و اکنون هم هیچ تصمیم، طرح و پروژه‌ای برای انتقال و فروش آب به خارج از کشور وجود ندارد.

وزیر نیرو تاکید کرد: برخی افراد در عرصه های مختلف آب، شایعات جدیدی را برای رسیدن به منافع خود ایجاد کردند، همان‌گونه که لوله طرح آب غدیر را به عنوان مسیر انتقال آب به خارج از کشور معرفی و مردم را در این مناطق تحریک کردند.

وی همچنین قول داد مشکل آب خوزستان با بهره‌برداری از پروژه تونل آبرسانی غدیر تا 15 تیر ماه برطرف می‌شود.

منبع: فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۱۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان یک شایعه؛ نام استقلال تغییر نمی‌کند

پس از واگذاری باشگاه استقلال به هلدینگ خلیج فارس عبدالعلی علی عسکری رئیس این هلدینگ اعلام کرده بود نام باشگاه به استقلال خلیج فارس تغییر خواهد کرد.

با این حال مسئولان این هلدینگ از این تصمیم منصرف شده و استقلال با همان نام فعلی‌اش ادامه خواهد داد.

دیگر خبرها

  • کیومرث هاشمی: در نامه به تاج دغدغه هایم را مطرح کردم
  • پایان یک شایعه؛ نام استقلال تغییر نمی‌کند
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • مهم‌ترین هدفم در بازی‌سازی بالابردن نام ایران در جهان است
  • ماجرای «میدان گازی آرش» در آستانه پیچیدگی؛ چه باید بکنیم؟
  • تصاویری جدید از محمود احمدی نژاد در خارج از کشور درحال خوش و بش کردن
  • دفاع تاریخی چهره مطرح عمانی از ایران و تحقیر عرب‌ها
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس